Jobba med IT.

På IT-avdelningen skapar vi de tekniska förutsättningarna som behövs för att ge våra kunder bra spelupplevelser. Vi arbetar med open source och de senaste teknikerna. Eftersom vi själva utvecklar de unika system vi behöver kan du få vara med och driva den tekniska utvecklingen framåt. Hos oss får du inte bara uppfylla beställares önskemål, utan hela tiden arbeta aktivt för att lösa problem och hitta nya tekniska möjligheter.

 

Eftersom vår IT-avdelning är stor har vi antagligen har en roll som passar dig, oavsett om du är nyutexaminerad eller senior inom ditt område. Varje dag hanterar våra system miljontals transaktioner och ofta rör det sig om stora summor. Därför är det oerhört viktigt att våra system är säkra – samtidigt som de hjälper till att sprida glädje och spänning i våra kunders liv.

 

På Svenska Spel genomförs varje år en handfull examensarbeten av studenter från universitet och högskolor. På sidan lediga jobb annonseras examensarbeten tillsammans med lediga tjänster. Där ges även möjlighet att registrera ett CV och på så sätt visa sitt intresse för Svenska Spel.

Vill du veta hur det är att arbeta på Svenska Spel?